Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
08:00 - 20:00hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 000,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.01.2019
Proč si pořídit LED obrazovku
Proč si pořídit LED obrazovku:   * pomůže Vám se zviditelnit * zvětšit Vaši událost * přitáhne větší obecenstvo * výborná investice do Vaší i pro... číst celé
07.01.2019
NEJLEPŠÍ KOMPLETNÍ SERVIS A SLUŽBY PRONÁJMU LED
Máte problémy s LED obrazovkou?   JSTE TEDY U NÁS SPRÁVNĚ - NA STRÁNKÁCH SPOLEČNOSTI,  KTERÁ VYŘEŠÍ KOMPLETNÍ PROBLÉMY S VAŠI LED OBRAZOVKOU   Na... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Užitečné rady a tipy
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

         VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD P????SLU? ENSTV?? A SOUÄ???STEK NA MOBILN?? TELEFONY                 MagBoss - Origin??ln?­ n??hradn?­ d?­ly a p???­slu??enstv?­ GSM                                                                                                                               

Kontakty:
  • IMPACTO INGRID KACZOROVA
  • 1.MÁJE 14/69
  • 709 00 OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY
  • DIČ: CZ7858155151
  • IČ: 73302431
  • TEL.: +420/ 723 554 966
  • ledobrazovkacom@gmail.com
  • ČESKÁ REPUBLIKA
Kde nás nadete:

Zadat poptávku:

ZÁKLADNÍ INFORMACE:
Logo
ledobrazovka.com
ledobrazovkacom@gmail.com
08:00 - 20:00hod
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.