Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
08:00 - 20:00hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 4 000,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
08.01.2019
Proč si pořídit LED obrazovku
Proč si pořídit LED obrazovku:   * pomůže Vám se zviditelnit * zvětšit Vaši událost * přitáhne větší obecenstvo * výborná investice do Vaší i pro... číst celé
07.01.2019
NEJLEPŠÍ KOMPLETNÍ SERVIS A SLUŽBY PRONÁJMU LED
Máte problémy s LED obrazovkou?   JSTE TEDY U NÁS SPRÁVNĚ - NA STRÁNKÁCH SPOLEČNOSTI,  KTERÁ VYŘEŠÍ KOMPLETNÍ PROBLÉMY S VAŠI LED OBRAZOVKOU   Na... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Užitečné rady a tipy
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  • Udělujete tímto souhlas

  •  KONTAKT

 

IMPACTO INGRID KACZOROVA

1.MÁJE 14/481

709 00 OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY

DIČ: CZ7858155151

IČ: 73302431

TEL.: +420/ 723 554 966

ČESKÁ REPUBLIKA

 

 

dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu
  • informace o zakoupeném zboží
  • Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  • Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • a další, Seznam.cz, Facebook, Google Analytics
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  • Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  • Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

         VELKOOBCHOD A MALOOBCHOD P????SLU? ENSTV?? A SOUÄ???STEK NA MOBILN?? TELEFONY                 MagBoss - Origin??ln?­ n??hradn?­ d?­ly a p???­slu??enstv?­ GSM                                                                                                                               

Kontakty:
  • IMPACTO INGRID KACZOROVA
  • 1.MÁJE 14/69
  • 709 00 OSTRAVA-MARIÁNSKÉ HORY
  • DIČ: CZ7858155151
  • IČ: 73302431
  • TEL.: +420/ 723 554 966
  • ledobrazovkacom@gmail.com
  • ČESKÁ REPUBLIKA
Kde nás nadete:

Zadat poptávku:

ZÁKLADNÍ INFORMACE:
Logo
ledobrazovka.com
ledobrazovkacom@gmail.com
08:00 - 20:00hod
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.